פעילות אחרונה

• daat99
    daat99 reacted to צ"ע's post in the thread מינוף? with אהבתי אהבתי.
    מצד אחד זה נכון, מצד שני זה לצד הריבית דריבית שתי הדרכים האפקטיביות להצמיח הון. אני חושב שזה מינוף בגבול הסביר, אני אשמח לנימוקים יותר...
  • daat99
    daat99 reacted to Div123's post in the thread מינוף? with אהבתי אהבתי.
  • daat99
    daat99 reacted to צ"ע's post in the thread מינוף? with אהבתי אהבתי.
    (אקדים ואומר שאני עוד לא משקיע בפועל, אני בשלבים אחרונים של בחירת סגנון ההשקעה) חשבתי על השקעה בדיבידנדים צומחים בשילוב עם מינוף...
  • daat99
    לא קשור לאנפלציה. חזרנו לדיון הרגיל :) אפשר גם תשואה גבוהה וגם צמיחה גבוהה. עניין אותי מתי הסיכון מתפייד, כמה זמן החברה צריכה לקיים...
  • daat99
    daat99 הגיב/ה לנושא: ROP והאינפלציה.
    שאלה טובה :cool: אני חושב אחרת אבל מי אמר שאני צודק? אם אתה חושב שתקבל את הדיבידנד הגבוה עם אותה הגדילה אז אתה לא מתבלבל. אני חושב...
  • Pink panther
    Pink panther הגיב/ה לנושא: מינוף?.
    כיום תשואת הדיבידנד של הסנופי היא קצת מעל 1% לפני מס. הריבית על המינוף היא מעל 3%. במצב כזה המינוף רק ילך ויגדל. מכיוון שטרם התחלת...
  • daat99
    daat99 reacted to סטרבו's post in the thread ROP והאינפלציה with אהבתי אהבתי.
    נכון. בכוונה לא התייחסתי למקרים הטריוויאלים, שלא באמת קיימים. דווקא בעת משבר יש פחות סיכון של סכין נופלת כי כל השוק יורד בבת אחת. לעומת...
  • daat99
    daat99 reacted to Luisito's post in the thread ROP והאינפלציה with אהבתי אהבתי.
    שים לב שהוא השווה 2 מניות עם קצב הגדלה זהה אך עם תשואה התחלתית של 1% לעומת 3%. הבעיה היא איפה למצוא מניות כאלה? ברור שעדיף לקבל תשואה...
  • daat99
    daat99 reacted to Luisito's post in the thread ROP והאינפלציה with אהבתי אהבתי.
    אני פה כדי לראות את תגובות הקהל ובעל הבית על השקעה במניה שמניבה (הניבה..) תשואה של יותר מפי 2 מהשוק !!! o_O:cool::p
  • daat99
    daat99 reacted to סטרבו's post in the thread ROP והאינפלציה with אהבתי אהבתי.
    כן, אבל אין לזה קשר לקצב האינפלציה. זה קשור לדיון האם להעדיף תשואה התחלתית נמוכה עם קצב צמיחה גבוה או תשואה התחלתית גבוהה עם קצב צמיחה...
  • daat99
    לקחתי (יחד עם ג'מיני) להשוואה, חברות עם קצב גדילה זהה, אבל אחת נותנת תשואה התחלתית של 1%, והשניה תשואה החחלתית של 3%. הנה סיכום קצר של...
  • Pink panther
    Pink panther reacted to Div123's post in the thread מינוף? with אהבתי אהבתי.
  • Pink panther
    Pink panther הגיב/ה לנושא: מניות BRO ו- BMI.
    תודה על התגובה. לא כל מי שמתעסק באופציות הוא מהמר בדיוק כמו שלא כל מי שקונה מניות הוא מהמר. זו הייתה פעם ראשונה שמכרתי אופציה...
  • צ
    צ"ע הגיב/ה לנושא: מינוף?.
    מצד אחד זה נכון, מצד שני זה לצד הריבית דריבית שתי הדרכים האפקטיביות להצמיח הון. אני חושב שזה מינוף בגבול הסביר, אני אשמח לנימוקים יותר...
  • Pink panther
    Pink panther reacted to מומו's post in the thread מניות BRO ו- BMI with אהבתי אהבתי.
    למה לדעתך כל מי שמתעסק באופציות נקרא "מהמר"? איך יכול להיות שאקבל משכורת היום מראש לשנתיים קדימה ועדיין אהיה מאוכזב?! ברשותך בוא נפרק...
למעלה תחתית