תפריט
חזרה לבלוג
פורום
הודעות חדשות
חפש בפורום
מה חדש
הודעות חדשות
הודעות פרופיל חדשות
פעילות אחרונה
משתמשים
כמות מבקרים כעת
הודעות פרופיל חדשות
חפש הודעות פרופיל
התחבר
הירשם
מה חדש?
חיפוש
חיפוש
חפש בכותרות בלבד
By:
הודעות חדשות
הודעות פרופיל חדשות
פעילות אחרונה
תפריט
התחבר
הירשם
מה חדש
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
פעילות אחרונה
מה חדש?
הודעות חדשות
הודעות פרופיל חדשות
פעילות אחרונה
daat99
reacted to
צ"ע's post
in the thread
מינוף?
with
אהבתי
.
מצד אחד זה נכון, מצד שני זה לצד הריבית דריבית שתי הדרכים האפקטיביות להצמיח הון. אני חושב שזה מינוף בגבול הסביר, אני אשמח לנימוקים יותר...
אתמול ב- 22:42
daat99
reacted to
Div123's post
in the thread
מינוף?
with
אהבתי
.
אתמול ב- 22:42
daat99
reacted to
צ"ע's post
in the thread
מינוף?
with
אהבתי
.
(אקדים ואומר שאני עוד לא משקיע בפועל, אני בשלבים אחרונים של בחירת סגנון ההשקעה) חשבתי על השקעה בדיבידנדים צומחים בשילוב עם מינוף...
אתמול ב- 22:41
daat99
reacted to
לומד מהר כשמסבירים לאט's post
in the thread
ROP והאינפלציה
with
אהבתי
.
לא קשור לאנפלציה. חזרנו לדיון הרגיל :) אפשר גם תשואה גבוהה וגם צמיחה גבוהה. עניין אותי מתי הסיכון מתפייד, כמה זמן החברה צריכה לקיים...
אתמול ב- 22:39
daat99
הגיב/ה לנושא:
ROP והאינפלציה
.
שאלה טובה :cool: אני חושב אחרת אבל מי אמר שאני צודק? אם אתה חושב שתקבל את הדיבידנד הגבוה עם אותה הגדילה אז אתה לא מתבלבל. אני חושב...
אתמול ב- 22:39
Pink panther
הגיב/ה לנושא:
מינוף?
.
כיום תשואת הדיבידנד של הסנופי היא קצת מעל 1% לפני מס. הריבית על המינוף היא מעל 3%. במצב כזה המינוף רק ילך ויגדל. מכיוון שטרם התחלת...
אתמול ב- 22:38
daat99
reacted to
סטרבו's post
in the thread
ROP והאינפלציה
with
אהבתי
.
נכון. בכוונה לא התייחסתי למקרים הטריוויאלים, שלא באמת קיימים. דווקא בעת משבר יש פחות סיכון של סכין נופלת כי כל השוק יורד בבת אחת. לעומת...
אתמול ב- 22:36
daat99
reacted to
Luisito's post
in the thread
ROP והאינפלציה
with
אהבתי
.
שים לב שהוא השווה 2 מניות עם קצב הגדלה זהה אך עם תשואה התחלתית של 1% לעומת 3%. הבעיה היא איפה למצוא מניות כאלה? ברור שעדיף לקבל תשואה...
אתמול ב- 22:35
daat99
reacted to
Luisito's post
in the thread
ROP והאינפלציה
with
אהבתי
.
אני פה כדי לראות את תגובות הקהל ובעל הבית על השקעה במניה שמניבה (הניבה..) תשואה של יותר מפי 2 מהשוק !!! o_O:cool::p
daat99
reacted to
סטרבו's post
in the thread
ROP והאינפלציה
with
אהבתי
.
כן, אבל אין לזה קשר לקצב האינפלציה. זה קשור לדיון האם להעדיף תשואה התחלתית נמוכה עם קצב צמיחה גבוה או תשואה התחלתית גבוהה עם קצב צמיחה...
daat99
reacted to
לומד מהר כשמסבירים לאט's post
in the thread
ROP והאינפלציה
with
אהבתי
.
לקחתי (יחד עם ג'מיני) להשוואה, חברות עם קצב גדילה זהה, אבל אחת נותנת תשואה התחלתית של 1%, והשניה תשואה החחלתית של 3%. הנה סיכום קצר של...
Pink panther
reacted to
Div123's post
in the thread
מינוף?
with
אהבתי
.
אתמול ב- 22:28
Pink panther
הגיב/ה לנושא:
מניות BRO ו- BMI
.
תודה על התגובה. לא כל מי שמתעסק באופציות הוא מהמר בדיוק כמו שלא כל מי שקונה מניות הוא מהמר. זו הייתה פעם ראשונה שמכרתי אופציה...
אתמול ב- 21:43
צ
צ"ע
הגיב/ה לנושא:
מינוף?
.
מצד אחד זה נכון, מצד שני זה לצד הריבית דריבית שתי הדרכים האפקטיביות להצמיח הון. אני חושב שזה מינוף בגבול הסביר, אני אשמח לנימוקים יותר...
אתמול ב- 21:23
Pink panther
reacted to
מומו's post
in the thread
מניות BRO ו- BMI
with
אהבתי
.
למה לדעתך כל מי שמתעסק באופציות נקרא "מהמר"? איך יכול להיות שאקבל משכורת היום מראש לשנתיים קדימה ועדיין אהיה מאוכזב?! ברשותך בוא נפרק...
אתמול ב- 21:19
מה חדש
למעלה
תחתית